Ideoita pihasi parhaaksi

Kaipaako uusi tontti pihasuunnitelmaa tai vanha puutarha uudistamista? Vai haluatko kenties kauniin perennapenkin tai havuryhmän pihaa piristämään?

Voimme suunnitella koko pihan tai vain osan siitä. Meiltä saat myös kokonaisvaltaisen istutussuunnitelman, johon sisältyvät taimet kotiin kuljetettuina. Käytännön istutustyöt hoituvat tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme kautta.

Kokonaan uuden pihan rakentaminen ei käy hetkessä. Yleensä se toteutetaan muutaman vuoden aikana, jolloin suunnitelma helpottaa työtä ja varmistaa ehyen kokonaisuuden.

 

Asiakkaan toiveiden pohjalta suunnittelija tekee ensimmäisen version suunnitelmasta: pihan toiminnot, käytävät, valaistus, piharakenteet, vesiaiheet ja esitys pihan kasvillisuudesta. Tarvittavat muutostyöt tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Piha voidaan myös suunnitella hahmotelmapiirustuksena. Tämä tapahtuu paikan päällä pihaneuvontana ja on huokeampi vaihtoehto varsinaiselle pihasuunnitelmalle. Suunnittelutavan valinnassa otetaan aina huomioon asiakkaan omat toiveet.

PIHA JA PUUTARHA

Niemelänkyläntie 110 Ylivieska
P. (08) 424 848, 0400 928 584


AVOINNA:
Arkisin: klo 9–18
Lauantaisin: klo 9–16
Sunnuntaisin: klo 10–15

Tammikuu 2024: -suljettu-

 

Ajo-ohje Ouluntieltä:

– Käänny Savelantielle. Viitassa ”Niemelänkylä 4”

– Aja 1 km ja käänny oikealle. Viitassa ”Niemelänkylä 3”

– Aja 1 km ja puutarha näkyy vasemmalla tienvarressa